Aliyyah Amjad Konstnär i harts @alzhome

Skriven av Hantverksharts

Hej! Jag heter Aliyyah och är 27 år gammal. Jag gifte mig 2019 och flyttade till Manchester från London! Stor förändring från söder till norr, men ärligt talat älskar jag det verkligen! Med alla förändringar för att arbeta hemifrån under Covid spenderade jag så mycket av min tid hemma! Jag ville inte slösa bort mina timmar på att sitta i soffan och titta på tv hela kvällen efter jobbet och därför letade jag efter något att göra som en sidohobby och stötte på harts! 

 

 

För ungefär ett år sedan minns jag att jag såg videor med människor som tillverkade underlägg, bord och alla möjliga sorters produkter i harts och jag minns att jag blev så fascinerad av konsten i det hela! En dag bestämde jag mig för att jag skulle försöka göra något efter att ha tittat på några Youtube-tutorials! Jag beställde en enkel form för 5 geoder, lite glimmerpulver och en liten flaska 500 ml harts från Amazon. Allt började med bokstavligen 3 saker, jag hade inte ens en blåslampa på den tiden haha!  

 

Det var väldigt experimentellt och jag hade naturligtvis inte all den utrustning som jag har nu, men jag älskade hela processen! Det var mycket terapeutiskt för mig! Jag delade det jag hade skapat på min personliga Instagram-sida och så många av mina vänner började skicka meddelanden och sa att jag borde sälja dessa! Detta motiverade mig verkligen att starta en liten sidoverksamhet och utforska harts ytterligare. Jag stötte på Craft Resin och har aldrig sett tillbaka sedan dess! Det är den enda harts jag svär på och den enda harts som jag tror ger mig den bästa finishen!

 

Detta ledde sedan till att jag skapade min Instagram-sida @alzhome där jag delar med mig av alla mina skapelser! Här började jag verkligen känna mig som en del av en "hartsgemenskap", det finns så många människor där ute som har skapat så fantastiska konstverk med harts och jag älskar att inspireras av deras konstverk!

 

 

Det jag älskar mest med harts är att ingen bit någonsin kan vara likadan! Jag har också kommit att inse att när jag skapar några av mina underlägg, så tycker andra att det som jag tycker är ett "hartsfel" är "vackert", vilket får mig att tro att hartsets natur verkligen gör det möjligt för oss att uppskatta skönheten i ett handgjort konstverk och att det verkligen inte finns något sådant som ett misslyckande!

 

Även om mitt företag fortfarande är litet är jag så tacksam för de kunder som jag har fått chansen att skapa så många saker åt! Jag har skapat saker till andras fester, nya hem, gåvor till nära och kära och det känns verkligen så ödmjukt att ha varit en del av andras visioner! 

 

 

Jag är alltid öppen för att samarbeta med kunder för att skapa nya saker och förverkliga deras visioner! Jag är redo att anta utmaningen att skapa något riktigt skräddarsytt och "individuellt" för människor!!! Med det sagt vet jag att det alltid finns utrymme för förbättringar och därför letar jag alltid efter sätt att göra saker och ting bättre!

 

Jag vann nyligen Craft Resin Talent Award på Facebook, vilket jag är så nöjd med! Jag kan inte vänta på att skapa fler beställningar och fler nya skapelser med Craft Resin! Jag är verkligen hedrad över att till och med ha ett blogginlägg på deras hemsida! 

 

 

På det hela taget är jag så tacksam för att jag har stött på denna underbara konst och jag ser fram emot vad framtiden har att erbjuda! 

Aliyyah Amjad

Konstnär i harts

Craft Resin - 1L Starter Kit Clear Epoxy Resin och härdare för konst
HANTVERK HARTS - 1L STARTKIT KLAR EPOXIHARTS OCH HÄRDARE FÖR KONST
Craft Resin - 4L Pro Kit Clear Epoxy Resin och härdare för konst
CRAFT RESIN - 4L PRO KIT KLAR EPOXIHARTS OCH HÄRDARE FÖR KONST

Äldre inlägg Nyare inlägg

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.